18 // MALAYSIAN // Space to nag

Monday, March 21, 2011

SUPER SHOW 3 2011 ♥

19 March 2011 , Ya Allah. Aku tak percaya aku jejak Stadium Putra tengok ss3 yang aku tunggu selama 4bulan ! Akhirnya , ALHAMDULLILAHH xD

Moment yang memang tinggalkan kesan mendalam hidup aku sampai harini. Maksu aku pagi2 dah kejutkan aku & text Peah seawal awalnya. HAHAHA xD Tot tek tok tek pukul 11 gerak bertolak ke Bukit Jalil dengan tren. Gahhh ! Dalam tren dah ade ELF sehh. Ade lah sorang akak ELF neh cakap2 dengan member dia pasal lightstick. Aku dengan Peah pasang telinga jelah kan. KEKEKE ><

Sampai2 , PERGHHH ! Daebak lah. Semua BIRUUUUUUUUUUUUUUU. Deyy , aku dah lah pakai hitam so  rase tempias sangat2 :'( Dengan semangat kental terus pergi booth then beli lightstick , cekak LADY HEE HEE & towel. Towel tuh cute sangat xD Ehh ? Ehh ? Smile ~~~ Nak amek gambar dengan Peah neh <3


Dah dah. Jam baru pukul 12 lebeh. Wehh , dah lah panas terik tapi kiteorang still beratur duduk ditengah tengah panas membakar tuh. Nak makan takde selera tapi lapar. Macam mane tuh ? Hmppp. Mood aku time tuh just SUPER JUNIOR ! SUPER JUNIOR ! SUPER JUNIOR ! 

Waa : Wehh , panas dohh. Hitam kulit aku 
Sofea : Alahhh , sekali sekala jeh dohh
Waa : Bayangkan padang masyar *tibe2 agama


Selama 5jam kiteorang menunggu , beratur , duduk ditengah panas menghitamkan kulit banyak giler benda lah kiteorang tempuh. Cehh ? Dengan pancaran mataharinya , hujan lebat. Pergghhh ? TRUE ELF ! Ade ELF neh sampai pengsan lah , tix hilang lah. Kesiann kot. But ELF will always be with SUPER JUNIOR FOREVER. A~E~O ! x)

Chinese girl ELF : Are you nervous ?
Waa : Yaa , a lil bit

Dan setelah sekian lamanya , akhirnya pada jam 5 petang aku bertiga bersama maksu & Peah <3 pun selamat masuk ke dalam indoor Stadium Putra <3 Fuyyohhhh ! Lawa giler siakkkk ! Daebak daebak daebak. 

Peah : Aku macam tak percaya doh aku boleh jejak sini tengok Donghae aku 
Waa : Same lah dohh !
*mood excited giler



Okayy ? Dah. Nampak ? Nampak ? HAHAHA. Gilerr wehhhhhhh ~ Nak menangis ade , excited ade , terharu ade. All my feelings was united babe :') And first time tengok diorang depan2 , Ya Allah sumpah they're much better better better handsome , cute the hell whatever xD


wave of sapphire blue ocean



Ohh , that night Kyu the best <3 and ELF daebak ! The ocean blue was pretty much dohh. Lawa sangat. My heart was fluttered when saw them and I am very proud to be ELF. Time concert berjalan , aku macam monyet terlompat lompat , terjerit jerit & aku pegang lightstick tuh dengan penuh semangat menghayun hayun. KEKEKE >< Diri still macam tak percaya yang aku dapat tengok diorang live and blablabla. Aku jerit " SARANGHAE OPPA " banyak kali even aku tahu diorang tak dengar :'( But the happiest thing is when aku buat SARANGHAE , Wookie nampak then kan kan dia smile on me xD Waduhhhh ! Sumpah tak tipu neh wehh ~~ And lagi lagi ,

AKU DAPAT TOWEL YANG KYU BALING

Subhanallah ~ Time neh aku mengelenjat giler sawan. And ~

PEAH DAPAT MAFLA SIWON

Maksu aku just got nothing. Kesian. takpe maksu , next year try your luck pulak kayy ? :) Tahun neh the happiest year kot. And it's depends on luck kiteorang cuz sempat capai ape yang diorang baling. Dalam beribu ELF , kiteorang dua orang salah sorangnya :') Terharu giler wehh. Neh jeh yang aku boleh share setakat neh sebab kalau cerita panjang2 takkan habis. HAHAHA. Babe , I already miss 19 March 2011 :'(

LEETEUK  HEECHUL   KYUHYUN  SIWON DONGHAE   EUNHYUK   RYEOWOOK  YESUNG  SHINDONG♥  SUNGMIN♥  HENRY♥  ZHOUMI

THEY'RE HOT HOT HOT MUCH BETTER BETTER BETTER CUTE ONE AND GERGOUS , AWESOME ><

Kegilaan speech aku before concert. GAHAHAHA xD Takde keje dengan Peah
*log in your FB first

Saranghamnida oppa   
Wawa 

2 comments:

Izzaty Shaifullizan said...

LOLOLOLOL LOVE THE VIDEO! HAHAHAHA <3

WAWA NRR said...

HAHAHAHA xD Takde kejeee masuk air <3 GAHAHAHAHAHHA