18 // MALAYSIAN // Space to nag

Sunday, February 20, 2011

DAEBAK !!!!!!! xDDDD

Assalammualaikum. 19 Februari 2011 bersamaan dengan semalam, dengan rasminya saya, Wawa telah memiliki ticket untuk berdating dengan Super Junior !!!!!! Wahahahaha ! Tadaaaaaaaaa !!!
|
|
|
|
|
\/


versi Peah

Kekeke >< Show off gilerr doh. Soryy. Excited gilerrrr gaban bhai. Time grab ticket neh, speechless. Mind zero. Just SUPER JUNIOR ! SUPER JUNIOR ! HAHAHA ! Rock Pitt wehhh. Orang utama yang berjasa , omma pluss appa  Kamsanida :) Okay , tacing lah sikit. HEE 

19 Februari 2011 , 6pagi dah bangun. Dengan excited babinya Peah call. Tak makan tapi mandi , pukul 7 gerak dengan Peah & Maksu  tersayang 
Sampai Sg. Wang punyelah bala kene carik GreenZone dalam gelapnye , dah pukul 8 nye. Ya tuhan, Allah jeh yang tahu. Punyelah tambah bala , tepat sampai GreenBox queue dah PANJANG T______T Tengok jam , dah 8:30. Nak tunggu counter bukak lagi 2jam. Takpelah , queue jelah kan ?

Sepanjang queue , seryes macam2 bala datang. Air tumpah sampai seluar basah lah , phone masuk air coke lah & macam2 habit manusia. Paling worst kaki aku melecet T____T Koyak kulit kaki. Sakitttttttttttttt sangat *bodoh pakai kasut tuh lah Ehh kejap , tibe2 kene temuramah dengan reporter. WAHAHAHAHAHAHA ! Neh best neh xDDDDD

Reporter : Dekk , akak nak tanye sikit oraite ?
Waa , Peah , Maksu : *Tengok each other gelak
Reporter : Datang dari mane ?
Waa , Maksu : Cheras
Peah : Alam Damai
Reporter : Ohh , umur ?
Maksu : 23
Waa , Peah : 15 *sengih
Reporter : Woshh ! 15 ? Ohh , datang sini dari pukul berape ?
Waa , Maksu , Peah : blablabla ~~~
Reporter : Ohh , korang amek ape ? Dari mane dapat duit ? Amek ke parents kasi ?
Peah : ROCK PITT. Saving duit sch lah sampai tak makan *gelak sakai 
Reporter : Woo ? Rock Pitt ? Sejak bile minta SJ ?
Waa , Maksu , Peah : blablabla ~~
Reporter : Ape yang bestnye dorang neh ?
Peah : Dorang cuteeeeeee sangat *gelak sakai
Waa : Lagu dorang addicted
Reporter : Ohh , artis Malaysia takde ke yang cute ? HAHAHA
Peah : Hemm , entahlahhhh
Reporter : Korang dengar lagu dorang faham ke ?
Waa , Peah : Faham lah. Tengok translation kat MV dorang
Reporter : Parents tak marah korang fanatik sampai macam neh ? Kan nak PMR
Peah : Tak. Mak kate untuk semangat amek PMR. HAHAHAH
Reporter : Ohh , macam tuh pulak. HAHAHA. Parents tahu tak korang datang ? Drama2 Korea pun layan ?
Waa , Peah : Tahu. Layan lah jugak
Reporter : Selain SJ , ape yang korang minat ?
Waa : Shinee pun okay jugak
Reporter : Ohhh kay , tahun lepas tak pergi heh ? Korang neh memang fanatik giler kan ?
Waa , Maksu , Peah : Takkk
Reporter : Sejak bile minta SJ ?
Waa , Maksu , Peah : blablabla ~~
*tutup cerite
Conversation yang panjang lebar. Banyak lagi soalan dia. Pening kiteorang nak jawab =.='

Masa berjalan sampai lah pukul 2. Ya Allah ! Baru dapat ticket lepas 5jam berdiri TANPA duduk T_T Gilerr babi excited. Tak pikir ape dah. Ade chinese jerit2 , ade yang duduk dalam kereta sampai goyang2 kereta sebab hyper excited. Makcik2 pun ade =.=' Ade yang sampai bergaduh sebab nak ticket cepat. LOL Macam tuh lah habit kat sane.Banyak kali aku tengok ticket aku. OMO !? Tak sangkeeee sangat. Banyak duit belabur kat ticket tapi still saving. Except kat ticket. HEE. Dan , selama 5jam kiteorang tak makan. Tettt ! Lepas tuh baru makan ^^

Sampai rumah membongkang. Penat sangat. Just tunggu 19 March pulak ^^ Rock Pitt dah lepas , so hope dapat depannnnnnn sekali :)

SUPER JUNIOR    , FIGHTINGG !! 
Itulah al kisahnyeeeeeee

3 comments:

wαnîêÿ said...

RM486 ? gyle bapak mahal ! -,-

Izzaty Shaifullizan said...

pergh! daebak <3

WAWA NRR said...

Waniey : Setahun seklai demi SJ <3

Izzaty : Memang daebak habes lahh xDDDDD