18 // MALAYSIAN // Space to nag

Monday, December 13, 2010

Big girl grow bigger

Hey hello. Gua Wawa Nrr. Hari-2 makin besar tapi harini besar lain siket. Semue nye lembab sampai mak gua lahirkan gua pun lambat. Bukan salah dia. Last-2 gua pun dah besar membadak sampai sekarang. Gambar atas macam cilake. Abaikan. Over excited

Okay, gua nak berterima kasih kat semue baby-2 gua yang wish birthday gua. Thanks korang bazirkan 1sen untuk gua. Celcom user kire tolak 7sen lah. Tak lupe friends FB yang post wall gua. Sumpah terharu tahap cipan. Tengok hidung gua pun dah kembang. Lagi kasi gua mau feeling tengok nenek- atuk gua yang tak berape sihat ingat birthday gua. Pakcik- makcik mak- bapak gua semue kasi gua kaget macam babi malam tadi. Family gua memang class lah. Again, a lot of thanks bab -ies. Korang memang buat gua macam artis

3 comments:

muchuk said...

grrrrr .. haha waa apie buzday yaa sowei late . ye r awal awal sangat . lambat lambat sangat !! pilk la ak niyh !! but d way kiut la k0e niyh !!

WAWA NRR said...

Ty <3 Sye x kiut lawh awax. hahaha

muchuk said...

grrr . ownk da pujiiie tuh !!